Vergunning nodig voor horeca of slijterij?

Wij verzorgen voor u de aanvraag.

Vragen of meer informatie?

Bel 0653579255 voor een persoonlijk advies of mail naar info@vergunningenbureau.nl.

Landelijk netwerk. Tot nu toe is 100% van onze aanvragen geaccepteerd.

Onze voordelen:

Deskundig advies

Voordelig all-in tarief

Snelle afhandeling

Tientallen tevreden klanten gingen u voor. Ervaar nu zelf het gemak van onze service.

Bij het Vergunningenbureau begrijpen we dat u als ondernemer liever tijd besteedt aan uw zaak dan aan het invullen van formulieren. Daarom verzorgen wij voor u de aanvraag en de verdere afhandeling van een commerciële horecavergunning of slijterijvergunning. Vanzelfsprekend houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Voor het aanvragen van een horecavergunning of een slijterijvergunning betaalt u bij het Vergunningenbureau een voordelig all-in tarief van € 695,00 ex BTW.

Voor het aanvragen van een exploitatievergunning of een terrasvergunning betaalt u bij het Vergunningenbureau een aanvullend tarief van € 195,00 ex BTW per dienst.

Voor het opstellen van een ondernemingsplan betaalt u bij het Vergunningenbureau een aanvullend tarief van € 250,00 ex BTW.

De tarieven omvatten alle in het stappenplan genoemde diensten en de kosten voor het aanvragen van informatie bij derden, zoals het Kadaster en de Kamer van Koophandel. 

De kosten die de gemeente in rekening brengt voor het in behandeling nemen van de aanvraag (de leges) vallen niet binnen het tarief. Deze kosten moet u zelf betalen aan de gemeente.

Als de aanvraag onverhoopt wordt afgewezen en de vergunning niet wordt verleend, kan het Vergunningenbureau u helpen bij het indienen van een bezwaarschrift tegen het besluit van de gemeente.

Ook voor vragen over wet- en regelgeving rond de verkoop van alcohol kunt u bij ons terecht. Wij denken graag mee met u mee.

U kunt ons bereiken op nummer 0653579255 of via de mail: info@vergunningenbureau.nl.